Privacy Policy

Mei 2018
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor contactdoeleinden tussen u en Wim Hanssen h/o Pixels & Text.

 

Privacyverklaring Pixels & Text
Via de website www.wimhanssen.nl worden géén privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Wij hebben onze klantgegevens wel eerder schriftelijk, per email of anderszins digitaal vastgelegd.
Pixels & Text acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.

Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.
Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Pixels & Text is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-01-2018.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze dienstverlening verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.
Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
o NAW gegevens
o Telefoonnummer
o Factuuradres
o Emailadres
o Betalingsgegevens
o Geslacht
o Geboortedatum
o IP-adres
o Nummer kamer van koophandel
o BTW nummer

Reclame
Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:
o per post
o per e-mail
o per telefoon

Contactformulier
Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Advertenties
Onze website kan eventueel generieke advertenties vertonen, waarbij geen persoonsgegevens worden verzameld.

Verstrekking aan derden
Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.

Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden kunnen cookies geplaatst worden door middel van links naar sociale media (Facebook, YouTube), LinkedIn, Pinterest etc) als mede door advertenties of nieuwsfeeds.
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.
Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.
Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Meer informatie over cookies op deze website vindt u hier >

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om de gevraagde diensten aan u te leveren. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.
U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.
Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Pixels & Text
Dross de Limpensstraat 4
6181 EJ Elsloo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06.10572675

Cookies Policy

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website automatisch op uw computer wordt opgeslagen. Hiermee kunnen bijvoorbeeld uw voorkeuren worden opgeslagen, zodat u niet bij ieder bezoek aan dezelfde website de voorkeuren opnieuw naar wens hoeft in te stellen.

Waarvoor gebruikt deze website cookies?
Naast de hieronder beschreven Google Analytics cookies, gebruiken wij ook een cookie die uw cookie-voorkeuren opslaat. Als u bij het eerste bezoek aan deze website niet op "Akkoord" klikt, zorgt deze cookie er voor dat u bij elk bezoek aan onze website opnieuw de vraag krijgt of u cookies wilt accepteren. 

U kunt uw voorkeur later altijd wijzigen met een toepassing die helemaal beneden op diverse pagina's van deze site beschikbaar is; in elk geval op "Home" - "Privacy Policy" - "Cookies Policy"

Google Analytics
Op onze website maken wij gebruik van Google Analytics. Dit programma biedt inzicht in bezoekersstatistieken. Denk hierbij aan bezoekersaantallen, bezochte pagina’s, verkeersbronnen en andere essentiële data waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor bezoekers.
De informatie die we met Google Analytics verkrijgen is anoniem en niet te herleiden tot een persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van toepassingen waarmee op basis van uw klikgedrag een profiel wordt opgebouwd. Uw surfgedrag blijft dus volledig anoniem.

Pixels & Text heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten. In het Google Analytics Dashboard is ‘gegevens delen met Google' uitgezet. De Google Analytics-cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

Cookies van derden?
Bijvoorbeeld in gebruikte plugins voor Facebook (like-button, facebook wall etc) of andere social media, in embedded YouTube video's of ingesloten artikelen en afbeeldingen van andere websites etc. die op deze website worden gebruikt.

Op de cookies van derden is het volgende van toepassing:

  • Wij hebben geen invloed op deze cookies.
  • Deze cookies vallen onder het privacybeleid van de betreffende aanbieder (zie de website van deze aanbieder).
  • De gegevens worden opgeslagen op de servers van de betreffende aanbieder. Deze kan, zonder dat wij hierop invloed kunnen uitoefenen, de gegevens aan derden geven indien men hiertoe wettelijk verplicht wordt.

Hoe lang blijven cookies actief?
De meeste cookies worden verwijderd bij het sluiten van uw browser. Sommige, zogenaamde permanente cookies, blijven langer bewaard variërend van negentig dagen tot enkele jaren.

Kan ik (sommige) cookies weren of verwijderen?
Ja, u kunt dit aangeven in uw browserinstellingen. U kunt deze cookies op ieder gewenst moment verwijderen via uw browserinstellingen. Hoe u kunt doen verschilt per browser, raadpleeg hiervoor de helpfunctie of website van uw browser. Het weigeren van (sommige) cookies kan tot gevolg hebben dat (bepaalde) websites niet goed meer functioneren.

Hieronder staat uitleg over het beheer van cookies met de meest gebruikte browsers:

Recht op informatie
U hebt het recht op inzage, correctie of het verwijderen van uw gegevens. U kunt uw verzoek aan ons doen via de op deze website aanwezige contactgegevens. Wanneer het een cookie betreft dient u een kopie van het betreffende cookie mee te sturen.

Meer informatie
Lees algemene informatie over cookies op www.consumentenbond.nl

 

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker instemt met de volgende bepalingen:

Uitsluiting aansprakelijkheid
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct dan wel indirect - ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze site, wordt door Wim Hanssen h/o Pixels & Text uitdrukkelijk afgewezen. Wim Hanssen h/o Pixels & Text biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze site.

Informatie op deze site
Wim Hanssen h/o Pixels & Text streeft er naar dat alle informatie op deze site correct is. Wim Hanssen h/o Pixels & Text wijst echter iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie dan wel in het functioneren van de op deze site aangeboden modules. Wim Hanssen h/o Pixels & Text aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor onvolledigheid dan wel onjuistheid van informatie van derden waarnaar in deze website wordt verwezen.

Hoewel Wim Hanssen h/o Pixels & Text alles in het werk zal stellen om de online verzending van gegevens zo betrouwbaar en veilig mogelijk te laten verlopen, aanvaardt hij geen aansprakelijkheid met betrekking tot gevolgen en/of schade ontstaan door de online verzending van gegevens door gebruikers van deze website. Alle informatie op deze site (waaronder mede maar niet uitsluitend begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, verwijzingen of hyperlinks naar andere sites) kan zonder voorafgaande aankondiging door Wim Hanssen h/o Pixels & Text worden gewijzigd.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites welke niet het eigendom zijn van Wim Hanssen h/o Pixels & Text dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze site. Deze sites worden niet door Wim Hanssen h/o Pixels & Text onderhouden en Wim Hanssen h/o Pixels & Text heeft geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van deze sites. Wim Hanssen h/o Pixels & Text geeft dan ook geen enkele garantie noch aanvaardt enige aansprakelijkheid met betrekking tot de toegankelijkheid en de inhoud van die sites.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle op deze site afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo's, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij Wim Hanssen h/o Pixels & Text dan wel andere partijen en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal op deze site (al dan niet in bewerkte vorm) te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Volleberg Accountants

Virussen
Wim Hanssen h/o Pixels & Text garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Privacy & Persoonsgeheime informatie
Wim Hanssen h/o Pixels & Text respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. Wij verklaren géén persoonsgebonden informatie omtrent het gebruik van onze website te verzamelen. Ten behoeve van de analyse van het gebruik van de website wordt uitsluitend gebruik gemaakt van statistische gegevens zoals bezoekersaantal en aantal keer bezocht. Historie informatie wordt niet verzamelend en evenmin opgeslagen.

 Aansprakelijkheid
Door deze website te bezoeken accepteert u dat Wim Hanssen h/o Pixels & Text op geen enkele wijze aansprakelijk is voor enige directe, indirecte of gevolgschade.

Algemene Voorwaarden en andere docs

1. De actuele Algemene Voorwaarden van Pixels & Text kunt u hier lezen/downloaden > downloaden

2. Notice-takedown (abuse) formulier hoster > downloaden

3. Notice-takedown (abuse) formulier beheerder website > downloaden

Back to top